Oddset

Oddset är spelvarianten för sportfantasten. Där kan du tippa på i stort sett vad som helst, exempelvis hur ett visst resultat kommer att vara vid fulltid eller halvtid, om en viss match slutar med hemmaseger, oavgjort eller bortaseger, vilken spelare som gör första eller sista målet i en speciell match och så vidare. Oddset finns i olika varianter, exempelvis Lången, Matchen, Bomben och Powerplay. Man kan också spela Oddset Live.

  • I Lången ska du tippa på om det blir hemmaseger, bortaseger eller oavgjort. Men du kan också satsa på resultat, första eller sista målskytt, placering och liknande. Det finns flera sporter att välja bland, som fotboll, ishockey och bandy.
  • I Matchen så ska du försöka förutsäga slutresultatet i en viss utvald match. Du kan exempelvis spela på fotboll, bandy, ishockey, innebandy och handboll.
  • Bomben är en annan spelform i Oddset där det är låga insatser och höga odds. Bomben består av två till fyra utvalda matcher och du ska försöka pricka in rätt målresultat på samtliga av de matcher som ingår i Bomben under den aktuella veckan.
  • Oddset Powerplay är den spelform som senast lanserades i Oddset-familjen. Där gäller det att försöka tippa slutresultatet på samtliga av de åtta matcher som ingår i den aktuella spelomgången.

 

Oddset Live

Oddset Live är också en spelform inom Oddset. Det är dock en speciell form av Oddset, där man kan spela antingen via nätet eller via mobilen. I Oddset Live tippar man medans matchen pågår. Man kan alltså sitta och titta på matchen, följa vad som händer på spelplanen och försöka förutsäga resultatet utifrån detta. Oddsen för denna spelform ändras hela tiden, beroende på vad som händer under matchen, till exempel om det blir straffar, utvisningar eller om något av lagen gör mål. Oddset powerplay är en form av live betting och denna spelvariant blir bara mer och mer populär, precis som andra former av live betting.

 

Oddset hos Svenska Spel

Oddset är en spelform hos Svenska Spel som riktar sig till den som är riktigt sportintresserad. Oddset finns i flera olika varianter och man kan spela på matcher i olika lagsporter, som exempelvis fotboll, ishockey eller bandy.  Man kan spela på Oddset såväl hos olika spelombud som på nätet eller via mobilen.